Nem azért de szerintetek nem kicsi ez egy kicsit ennyi diszkosznak?
Ugya mindenki írja hogy ennyi meg annyi literes akvárium, stb.. lehet hogy csak a szekrény de szerintem ez 350lnél nem nagyobb (angolul nem beszélek lehet hogy csak a szemmérték csal.. :) ) https://www.youtube.com/watch?v=yqdrtVYBQDY 1:18
Egyépként ez 350L mint ahogy le is van írva. Én is hasonlóban gondolkoztam növény stb.. erre sikerült egy ilyenre rátalálnom (mintának) Vélemények?
Annyi hogy én ezt 500 l-s akváriumból akarom csinálni.
Abba már elfér 5-6 hal is valószínűleg.
Szerintem ha valaki tart egy halfajt akkor adja meg neki az igényeiknek megfelelő akváriumot különben ne tartassa, ne kínozza.
47 cm magas az akvárium, a valós vízoszlop magasság 40 cm lehet a diszkosz meg 20 cm magas hal lesz.
Nagynyomású co2 van az akváriumon, tehát a növények fel vannak húzva rendesen, a világítás is jó lehet, 2 db külső szűrő, tehát biztos, hogy jók lehetnek a vízparaméterek.
Az akvárium az szörnyen kicsi diszkosznak, tehát kb 500.000 volt, 1.000.000 már nem, erre mondják addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér.
Ránézésre nem mondanám többnek 200 liternél.
Bármennyi is valójában, nagyon kicsinek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!