Milyen apró hal lenne jó a csigaevészetre?
Igazából csak a steril, drága növényeknél van esély, hogy nem kerül be csiga az akváriumba.
Nekem van mindegyikben, ha nincs sok kósza haltáp vagy alga akkor nem szaporodnak el.
Van a helena csiga ami pusztítja a csigákat, meg vannak a botiák, egyik mellett sem szaporodnak el, de nem is tarthatsz csigát egyáltalán, a helena mellett sem marad meg csiga szerintem, de nem ismerem konkrétan.
A botiák mellett teljesen ki lehet lőni a csigákat a fajlistából, egy sem marad.
Tehát vagy akarsz csigát vagy nem, döntened kell.
Itt: [link] vannak kisebb botia fajok.
Tehát végül is irtani akarod amit szeretnél tartani, nekem ez nem áll össze, engem nem zavarnak, egyedül az öves díszcsíkok mellett nincs csiga, mindenhol van, nem jelentenek gondot.
Csak azért mondom, mert nem tudsz olyan halat tartani ilyen méretben és társítással, hogy úgy oldanád meg a túlszaporulatot.
Szóval elébe kell menni, és olyan csigát tartani, ami nem szaporodik el.
állítólag a törpe gömbhal csipkedi a fentieket :(
pedig azt nagyon szeretnék :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!