Ugye ez nem hal TBC?
Itt nem látszik annyira a bedülledt has.Lehet csak etetés után volt azért.
Amúgy a többi neonnak is hoányzik egy-egy darab az úszóiból.Lemezes táppal etetek.
100 literes aksi
Szűrő Aquael fan 2 + Tetra ex 600 2 liter siporaxxal.
Szerintem ez rothadás vagy penész, a haltuberkolózis inkább belsőleg okoz fekélyeket, ezek pedig nagyon világos foltok, nem hasonlítanak a zsírcsomóra.
Még mindig ez szerintem a legjobb forrás betegség ügyileg: [link]
Én úszórothadásra tippelnék, vagy szájpenészre.
Neonbetegség is lehet de annál nem sérülnek az úszók.
Akkor nem TBC?
Ez az!!!
Már féltem,hogy én is elkaphatom.
Sera Omnipur hatásos lehet?
Megmondom őszintén 1-2 alkalommal volt betegség nálam akkor parakill+só+ kamilla tea, ha nem segített akkor állatpatika, nálunk az nagyon ott van, állatorvos van a pult mögött kikeveri ami kell.
A sera cuccait dicsérik, de már nehéz kiigazodni annyi szer van, JBL, sera, tetra, neptun, most van egy új márka is nálunk de most meg nem mondom a nevét.
A serának van rengeteg gyógykészítménye, lapozgasd végig alul. [link]
Annyi ....pour van, hogy én már nem megyek el rajta.
Akkor biztos nem TBC?
Nem akarom az összes növényt kidobni meg stb.
És én sem akarom elkapni a haltuberkulózist.:)
Betegség ügyileg nekem szerencsém van, nem igazán volt, ha volt akkor a kereskedésből elhozott halak voltak betegek.
Régóta követem ezt a fórumot, "B.Joci" felhasználónév alatt kb 5000 kérdést olvastam el a halak akvarisztikánál, majd az érkezett válaszokat, 1700-ba belekotyogtam én is, nekem nem tűnik hal tbc nek.
Két kérdésnél igazolódott be, hogy nagy valószínűséggel az , annyira ritka betegségről van szó, ennyiről tudok.
A másik kérdésednél válaszolónál volt hal tbc, ő tudna mondani többet, nála boncolással derült ki, ha jól emlékszem, írj rá, hogy pontosan milyen a lefolyása.
Nekem a fehér foltok nem tűnnek tbc-nek.
92-óta nekem csak szokványos betegségek voltak, de azok is akkor amikor hozzám kerültek a halak, példa darakór 1 alkalommal.
Meg volt hasvízkór pár éve mert szándékosan hasvízkóros halakat hoztam el a kereskedésből, párat kikupáltam, a wc szájából kértem el őket.
Az akvarisztikához mondjuk rá értek, de mindenki meg van lőve egy képről beazonosítani valamit.
Ha valakinek más tippje lenne már irt volna.
Nagyon ritka betegség a hal tbc.
Persze jobban örülnék ha írna más is, neonnál a beesett has semmit nem jelent, nálam is volt egy időszakban, pár napig volt aztán rendbe voltak, nálad betudható a betegségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!