Vettem ezt a kristályvíz tablettát. Lent?
Figyelt kérdés
tehát vettem ezt a tablettát és beledobtam a akvába és a halak felették .nem lesz bajuk tőle?2010. jan. 26. 14:47
1/9 anonim válasza:
nem.... de szerintem csak csipkették, magától is feloldódik a vízbe:)
3/9 A kérdező kommentje:
koszonom ..még élnek akk jo kosz még 1 szer
2010. febr. 1. 08:13
4/9 anonim válasza:
Nem, semmi bajuk nem lesz, rá is van írva hogy nem veszélyes az élő szervezetekre. De ezt elkerülendő fel kell oldani egy kis vízben mielőtt beleteszed az akváriumba.
5/9 anonim válasza:
hátha elpusztul az összes ,adja az isten:D és máskor nem cselekszerl felelőtlenűl! am is minek kell akváriumban tartani ???? engedi őket ki a vízbe hadd legyenek szabadok!! hülyegyerek (a helyesírásért nem válalok felelőséget)
6/9 anonim válasza:
Jaja, engedjük szabadon, hadd pusztuljanak el az első hidegben. Tényleg tök jó...meg az ékszertekiket is, hadd pusztítsák ki az őshonos állatokat...
Amúgy minek is dobsz olyasmit a vízbe, amiről nem is tudod, árthat-e a jószágoknak?? Mindig olvasd el a leírást először. Remélem nem lesz baja a halaknak.
7/9 A kérdező kommentje:
22:32 hulyegyerek vagy te és ha rendeset nem tudsz válaszolni szolj anyádnak h tanítson meg . ja és elolvastam a hasz.utasítást es nem írt rola h a megeszik a halak akk megdoglenek e va nem és az előzőknek koszonöm.nem lett semmi bajuk .
2010. febr. 2. 17:39
8/9 A kérdező kommentje:
hát ez tánleg hulye válasz volt .nem adta isten h megdogoljenek .lepontozlak bénakölyök .ha te a akváriumi halaidat a toba v egy folyoba engeded gondolkodj el rajta ki a hulyegyerek .
2010. febr. 2. 17:42
9/9 A kérdező kommentje:
10:22 nem számítottam rá h megeszik :D am koszi a választ :)
2010. febr. 2. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!