Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hány centis korában tud...

Hány centis korában tud szülnia guppi?

Figyelt kérdés
Nem tudom mennyi idősek lehetnek mert tegnap vettem őket.A nőstények kb 2cm hosszúak.És van mindegyiknek 1 fekete foltja hátul ahol véget ér a teltebb rész.Sosem volt még idáig guppim.Ezért nem értek hozzá.Lehet ez terhességi folt?Némelyiknél halványabb másoknál teljesen fekete de nem tűnnek nagyhasúnak.
2010. jan. 26. 09:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Miután kiszínesedtek teljesen akkor tudnak.
2010. jan. 26. 17:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát már elég színesek,csak épp hasa nincs egyiknek sem.Remélem ezeket sikerül megszaporítanom mert eddig kétszer csődöt mondottam mollikkal és plattikal sosem tudtam mikor fog szülni mert azokon amik nekem voltam nem volt ez a rohadt folt.Remélem a guppival sikerül majd.Az a folt pedig amit láttam rajta felmegy egészen belülre és elkanyarodik a hal feje felé.Fogalmam sincs mi lehet de nem sok köze lehet a szüléshez.
2010. jan. 26. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!