Mennyibe kerül egy pandapáncélosharcsa?
Amúgy azért drágább sokkal a panda páncélosharcsa, mint a kékpajzsos páncélosharcsa, vagy a foltos páncélosharcsa, mert utóbbi kettő 150-300 db ikra lerakására képes, míg a panda páncélosharcsánál ez a szám csupán 4-10 db ikra ívásonként.
Hogy a kérdéssel kapcsolatban is írjak valamit: én múltkor 600 Ft-ért láttam, de boltfüggő.
Ár: 490 Ft
Cáfolnám a cory-k árára vonatkozó megállapítást. Igaz, hogy a panda kevés ikrát rak, nagyon elrejti és nehezebben indul be, de hosszú időn át rendszeresen ívnak. Nekem a legfőbb gondom éppen az, hogy 2-3 naponta kiszedek 10-60 ikrát, ami azt jelenti, hogy 20-30 akváriumban lenne ideális nevelni a havi adagot.
Míg egy paleatus egyszerre pakolja le a többszáz ikráját, ezért könnyebb is észre venni és a felnevelés is egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!