Egy 60 l-es törpegarnélás akváriumban milyen növénytápot lehet használni és mennyit?
Az akváriumba való növénytápszerek nem károsak az akváriumban található élőlényekre. Ha rendeltetésszerűen használod, semmi baj nem történhet.
A garnélák a réztartalmú szereket nem bírják, de a növénytápszerekben ilyen nincs.
Nekem red sherry van.
Én semmit nem rakok az akváriumba, csak csapvizet!
és szaporodnak a rákocskák rendesen :)
Mellette van anubias, jávai moha, meg valami hínár és még van pár aminek a nevét nem tudom.
Az anubiast rágyökereztettem egy vasfára, így táptalaj nem kell neki, de az a növény már vagy egy éve tök szép, csak annyi, hogy lassan nő.
Igénytelen növényeket kell venni, amik bírják a strapát és akkor nem kell növénytáp :)
Létezik egy rakat olyan növény ami tök jól néz ki, de fényigényes, vízminőségre is hisztis, Co2 adagolás kell neki, viszont a Co2-től meg könnyen megfulladhatnak a kisrákok. Így ilyen növényeket inkább ne vegyél.
Inkább kérdezz rá a boltban, hogy milyen növény van, ami igénytelenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!