Elendil kérdése:
A Balatonon hol érdemes angolnára horgászni?
Figyelt kérdés
Északi, vagy déli part, esetleg konkrét helyeken hol a legvalószínűbb a kapás? És milyen csalit érdemes választani?2014. okt. 2. 08:30
1/3 anonim válasza:
valamelyik linkben leírják. Jó böngészést.
2/3 anonim válasza:
Én eddig északi parton még nem pecáztam. A déli parton szoktam nyáron élő kishallal, este! Süllős szereléssel, de angolnára is jó. Általában élő kishalra jött az angolna, de ez nem feltétel, fogtam már taposottal is.
3/3 anonim válasza:
Nappal sokan szoktak "mártogatni" a kövek között fonott zsinórral, kishallal. Az pedig annyit jelent hogy a part menti kövek közé mártogatják a kishalat. Az angolna általában ott van nappal a kövek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!