Sügér kezdőknek?
Figyelt kérdés
Szeretnék sügéreket tartani, és van 250 literes akváriumom. Szerintetek zebrasávos sügérrel kezdjem, vagy levendulasügérrel? De hajlok mindenféle javaslatra.2014. szept. 28. 12:43
1/5 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy afrikai, vagy dél-amerikai iránya akarsz-e indulni. afrikaiakból már jó pár fajt tarthatnál, mondjuk egy levendulasügér aranysügér párosítás mehetne. Nekem személy szerint az afrikaiak jobban tetszenek, de itt most az döntsön, hogy neked melyik tetszik. Több kisebb hal, vagy kevesebb de nagyobb.
2/5 A kérdező kommentje:
Inkább nagyobbat és kevesebbet szeretnék.
Nekem az a lényeg, hogy a halak jól érezzék magukat egy viszonylag kezdő akvaristánál is. Mind az afrikai és amerikai sügérek között is van ami tetszik.
2014. szept. 28. 13:40
3/5 anonim válasza:
Akkor szerintem egy pár zerasávos és egy pár vöröstorkú sügeret tehetsz, az aljzatra pedig néhány ancit.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2014. szept. 28. 13:51
5/5 anonim válasza:
Zebrasávos jó kezdésnek mert nagyon igénytelen és szapora. A Levendula sokkal szebb viszont őt nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!