Miért büdösödik be nagyon hamar az akváriumom? Baj a halnak h ien?
Figyelt kérdés
Naponta kétszer adok nekik kaját (vörös szúnyoglárva lehet az a baj?2010. jan. 21. 14:00
1/5 A kérdező kommentje:
lehet venni erre valamit? Nem vízforgatóra gondolok
2010. jan. 21. 14:11
2/5 anonim válasza:
Van szűrőd? Levegőztető? Ha nincs, akkor azért poshad be a víz. Az sem mindegy milyen halak vannak. És SEMMILYEN HALAT NEM LEHET CSAK SZÚNYOGLÁRVÁVAL ETETNI!!! Szükségük van tápra, növényi eredetű kajákra, élő vagy fagyasztott eleségre is! És naponta egyszer, lehetőleg ugyanabban az időpontban kell etetni őket. Ha nem elég változatos az étrendjük, legyengülnek, betegek lesznek, és elpusztulnak. Az egyik ismerősöm is panaszkodott, hogy megdöglött az összes hala egy hónap alatt (első akvárium), és nem tudja miért. Kérdeztem mivel eteti őket, és csak szúnyoglárvát adott nekik ő is.
3/5 A kérdező kommentje:
Kedden vettem halat + akváriumot és máris büdösödik
2010. jan. 21. 17:42
4/5 anonim válasza:
Két hetet kell működtetni szűrővel meg mindennel együtt (halak nélkül persze) az akváriumot, hogy beálljon a biológiai egyensúlya. Bocs, hogy ezt mondom, de utána kellett volna olvasnod, mielőtt bevásárolsz. Persze sosincs késő! Vannak jó akvarista magyar oldalak, meg fórumok, ott profik segítségét is kérheted!
5/5 anonim válasza:
szerintem túleteted őket, elég napi egyszer is és csak annyi amit hamar megesznek, de kicsit adhatnál másféle eledelt is, én kb három-négy féle kaját adok nekik váltogatva--- ja és persze a levegőztető és szűrő rendszerednek hatékonynak kell lennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!