Mit gondolsz erről az "igénytelen" új akváriumról?
Nekem kicsit furcsa, hogy elvileg semmitsem kell csinálni vele, és önellátó a zárt akvárium. A NASA fejlesztette ki. És igen érdekes dolgokat írnak.
Szerinted ez mind igaz? Hogy nem kell gondozni, és évekig elvan az akvárium, ami zárt tér? Vajon megéri megvenni egy ilyen dolgot, ilyen drágán? Van-e kockázata?
hát egy normális képet azért mutathattak volna róla legalább, de 10centis az egész?
Az a baj, hogy 30ezerből már összerakok egy full jó nagy aksit, ami szép és tele van növényekkel, halakkal.
amúgy én nem tudom minek szerelik föl az akváriumot annyi hülyeséggel, nekem is volt szűrő, meg levegőztető, de ha elég növény van, tök fölösleges.
Az aksit expressz hirdetésben vettem 4 ezerért 70x30x60cm, a két hal max 500 Ft volt együtt,
a növények meg mondjuk 3ezer. Kavics mondjuk 1000
Összesen nem volt több 6 ezernél, és fénye sincs, csak a szobai lámpa, de a növények se haltak még ki, valamennyi napfény éri azért ami úgy bevilágít nappal, de nincs közvetlenül az ablakban.
A lemezes táp meg fél évig elég egy dobozzal, ami kb egy ezres. Adok nekik enni két naponta, vagy mikor eszembe jut, azt kész. És ha már nagyon dzsuvás, akkor kitakarítom.
Ennyire divat lett már az állatkínzás, haszonszerzés gyanánt?
Először a gömbakvárium, aztán a halak színezése ételfestékkel, majd most ez?
www.ecosphere.hu -itt a honlapja, sok érdekeset írnak róla, az ára is érdekes...
Nekem először nagyon megtetszett, utána rémálmaim voltak h be vagyok zárva egy üveggömbbe, nehezen kapok levegőt és moszatokat kell ennem...
Ja, és az új állattartási törvény szerint nem szabad állatot gömb alakú akváriumban tartani..ez gömb alakú és állatok vannak benne...mindenki döntse el maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!