Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit gondolsz erről az "igényte...

Mit gondolsz erről az "igénytelen" új akváriumról?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem kicsit furcsa, hogy elvileg semmitsem kell csinálni vele, és önellátó a zárt akvárium. A NASA fejlesztette ki. És igen érdekes dolgokat írnak.

Szerinted ez mind igaz? Hogy nem kell gondozni, és évekig elvan az akvárium, ami zárt tér? Vajon megéri megvenni egy ilyen dolgot, ilyen drágán? Van-e kockázata?

2010. jan. 19. 16:37
1 2
 1/11 anonim válasza:
Szerintem abszolút reális.Nekem tetszik az ötlet és télleg nem kell vele semmit csinálni.De nekem nem kéne.Mert úgy szerintem egy akvárium nem okés ha nincs benne hal.Egyébként egy "normális" akvárium sokkal többe kerül,ha nem picit veszel és rendesen mindennel feleszereled.De én akkor sem ajánlanám ha halakat akarsz tartani mert ez nem nyújt szerintem elég esztétikai gyönyört csak nagyon érdekes és extrém
2010. jan. 19. 16:47
 2/11 anonim ***** válasza:

hát egy normális képet azért mutathattak volna róla legalább, de 10centis az egész?

Az a baj, hogy 30ezerből már összerakok egy full jó nagy aksit, ami szép és tele van növényekkel, halakkal.

2010. jan. 19. 16:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy a rákok mit szólnak ahhoz, hogy hiper-szuper nasa fejlesztésű életterük egy arasznyi.
2010. jan. 19. 17:00
 4/11 anonim ***** válasza:
69%

amúgy én nem tudom minek szerelik föl az akváriumot annyi hülyeséggel, nekem is volt szűrő, meg levegőztető, de ha elég növény van, tök fölösleges.

Az aksit expressz hirdetésben vettem 4 ezerért 70x30x60cm, a két hal max 500 Ft volt együtt,

a növények meg mondjuk 3ezer. Kavics mondjuk 1000

Összesen nem volt több 6 ezernél, és fénye sincs, csak a szobai lámpa, de a növények se haltak még ki, valamennyi napfény éri azért ami úgy bevilágít nappal, de nincs közvetlenül az ablakban.

A lemezes táp meg fél évig elég egy dobozzal, ami kb egy ezres. Adok nekik enni két naponta, vagy mikor eszembe jut, azt kész. És ha már nagyon dzsuvás, akkor kitakarítom.

2010. jan. 19. 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:
és ha megrázod a náza aksit, akkor mivan? Földrengés?
2010. jan. 19. 17:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha valakinek ennyi felesleges pénze van egy 10 cm-es gömbre az inkább utalja át nekem és adok neki pár üveggolyót cserébe.
2010. jan. 19. 17:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Ennyire divat lett már az állatkínzás, haszonszerzés gyanánt?

Először a gömbakvárium, aztán a halak színezése ételfestékkel, majd most ez?

2010. jan. 19. 17:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Nagy kamu az egész.És ugyan ugy gömbakvárium amit én smmiylen állattartására nem használnék.És hogy a nasa fejlesztése.A Nasa méár delmosó mopokat is fejleszt,sőt sétapálcát,fogkefét,tüzelő fát,mindent az égegyadta vilgon igy reklámoznak,és van olyan hülye aki ennek bedöl, megveszik 100000000000ért azt a kamu szartaminél a legolcsóbb is jobb,és ebböl a pénzböl a büntetést(h a NASA nevét használják) is ki fizetik,meg még jól is jártak.
2010. jan. 19. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:

www.ecosphere.hu -itt a honlapja, sok érdekeset írnak róla, az ára is érdekes...

Nekem először nagyon megtetszett, utána rémálmaim voltak h be vagyok zárva egy üveggömbbe, nehezen kapok levegőt és moszatokat kell ennem...

Ja, és az új állattartási törvény szerint nem szabad állatot gömb alakú akváriumban tartani..ez gömb alakú és állatok vannak benne...mindenki döntse el maga.

2010. jan. 29. 17:04
 10/11 anonim ***** válasza:
nem tudom, szerintem ez kicsit hülyeség :S meg pénz ki dobás is... nekem több élményt és poént nyújt egy takarítható etethető aksi mint egy ilyen 'csak nézni kell' féle..
2010. jan. 29. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!