Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Van egy fekete nagyszemű...

Van egy fekete nagyszemű aranyalam és nehezen úszik, és ha lebeg a hasára fordul. Ez mit jelet?

Figyelt kérdés
Kis fekete nagyszemu aranyhal aki mar eleg reg ota megvan nekem.Foolyton az akvariuma alján van es ha lebeg akkor is hasara fordul ugy hoy a hasa van felfele.:(
2014. aug. 28. 12:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hallgass a válaszolókra tényleg csak jót akarunk, tévedés hogy kicsi marad nézd meg itt van egy videó amin azért látni hogy jól vannak tartva (leszámítva a mű akváriumot)szerintem ekkora hal meg sem fordulna egy 20l alatti akváriumban. https://www.youtube.com/watch?v=2PaNtm5sCPM
2014. aug. 29. 10:51
 22/24 A kérdező kommentje:
Koszi.. Elhivtamn egy akvaristat nezze meg es azt mondta problemai vannak az uszoholyagjaval es elvitte ...ma reggel ertesitett hogy elpusztult mert nem tudott uszni neki 300literes az akvariuma es oda lett berakva de tegnap adtam este oda de ma reggelre elpusztult. Elvilgg a tobbi hal szétcsipkedte.
2014. aug. 29. 12:35
 23/24 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy az emberek ennyire igénytelenek, és felelőtlenek állattartás terén...
2014. aug. 29. 14:51
 24/24 A kérdező kommentje:
Nekem mondtak hat betartottam....
2014. aug. 29. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!