Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Egy 7-10 cm-es algaevő halála...

Egy 7-10 cm-es algaevő halála után mennyi idő alatt szívódik fel az akváriumból?

Figyelt kérdés
Csak mert dús a növényzet és két hete egyszerűen nem láttam, takarításnál nem jön elő, felszívódhatott a hullája?
2014. aug. 25. 11:51
 1/2 anonim ***** válasza:
akár évek alatt szívódhat csak fel!mivel nagyon erős külső páncélja van ez nem bomlik le csak évek alatt, valószínűleg kiugrott
2014. aug. 25. 12:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha gondozott az akvárium, rendben vannak a vízcserék, megfelelő a szűrés, akkor ez nem jelenthet problémát.

Nekem a rekordom 10db elpusztult hal volt amiről nem volt tudomásom, 3-4 cm meggyhasú sügérek.

Beadtam a kereskedésnek a szaporulatot, pontos számot nem tudtunk megállapítani 50 kishalban egyeztünk meg.

Kipakoltam az akvát akkor kerültek elő az elpusztult halak maradványai. Fogalmam nem volt róla, hogy vannak tetemek, rengeteg kishal volt, és mind egészségesen került a kereskedésbe.

2014. aug. 25. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!