Mennyi időt bír ki a red cherry garnéla és a csigaevő csiga egy befőttes üvegben? Többi lent.
Figyelt kérdés
Vásárolni szeretnék red cherry garnélákat és Helena csigaevő csigát, csak az a baj, hogy kb. 2 órát kéne vonatozniuk, és kb. fél óra séta, plusz még a vonatra várakozási idő... durván 3-3 és fél órát kibirnának 1-1 befőttes üvegben? Vagy miben lenne jó tartani őket addig? Zacskót azért nem szeretnék, hogy nehogy a táskába kilyukadjon vagy valami.. (külön a garnélák, és a csigák) Sürgős lenne. A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!! :)2014. aug. 22. 23:23
1/4 anonim válasza:
zacsiban legyen, serásat kérj az állatostól ne simán és a legnagyobbat, és fektetve tárold hogy nagy felületen oldódjon az oxigén
2/4 anonim válasza:
az üveg meg eltörhet , szerintem /1. vagyok/ vigyél egy karton dobozt amibe előráláthatólag beleférnek/zacskóstól, és akkor azt fogod a kezedben, egy kb 1 literes zacsiban sok levegőt hagyva nekik simán kibirják ha nincs sok egy helyen, és jó ha az állatos csepegtet olyan nyugtatós izét, de csak a jobb hlyeken szokás :D
3/4 anonim válasza:
még mindig én vagyok, még annyit hogy a csigaevőt azt simán viheted mert tud felszíni levegőt is használni, szóval ott az oxigen szint nem igazán számít
4/4 A kérdező kommentje:
köszi. :) és mennyi az a sok?? egy ekkora zacsiban hány garnélát rakhatnék?? kb.
2014. aug. 23. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!