Valami ilyet létre lehet hozni csak jávai mohából?
[link] Sk/search? Q=aquascaping&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=8mz3U5HHOo3b7AahoYG4Bw&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1680&bih=955#facrc=_&imgdii=_&imgrc=rcVDTxywXTuuAM%253A%3BxK_55pnO3BZ5kM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.interiortub.com%252Fwp-content%Ha igen mi kell hozzá?
Még egy kérdésem lenne a bacopa carolinianat és a ludwigia repenst hogyan kell visszavágni?
A jávait nehezebb ilyen tömöttre növeszteni, sok fény kell hozzá szerintem, nem az a típus. Ez inkább szingapúri moha, az egy vastagabb mohafaj.(bár sokszor összekeverik a kettőt, a jávainak vékonyabbak a szálai)
Tudtommal az összes átellenes levélzetű növényt a levélnyelek fölött közvetlenül érdemes elvágni, mivel a levéltőnél hajt ki újra.
Bárhol elvághatod, a levélnyél fölött :D
A jávai moha úgy tudom mikroelemekre nem, inkább nitrogénre igényes. Ez pedig adagolás nélkül az állatoktól származik, a kajából. Tápozás nélkül ne számíts szélsebes növekedésre.
Easy life Nitro jó lesz,mert csak garnélákat szeretnék majd bele rakni?
Milyen szürö lenne jó?
Az én 9 literes garnélásomba egy atman hf0100-as akasztós van töltet nélkül, a növényzet főleg HM, rájuk van bízva a szűrés, de neked ajánlok valami töltetet, ha kezdő vagy. A garnélák mellé viszont nem kell atombrutál szűrés, ha csak az ammónia eltávolítása a cél, nem valami high-tech agyrém.
Mikroelemeket is pótolni kell, meg nem árt foszfátot sem. Tehát kéne profito is meg fosfo is. Persze mérés nélkül nem kéne öntögetni a nitrátot, be kell lőni egy olyan adagot, amivel 8-10 körül lesz maximum a nitrát, ehhez pedig csepegtetős teszt is kéne.
Persze hagyatkozhatsz a növényekre is az adag belövésében, de az nehezebb.
Profitom van,fosfom nincs.Fosfátot nem lehet valahogy házilag pótolni?
Co2 nem kell hozzá?(van házilag készített)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!