Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi történt a rákommal?

Mi történt a rákommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ma találtuk az utcán hajnalban ezt a rákot. ahogy elnéztem amerikai vörösrák.

tanakodtunk hogy mi legyen vele. mondom haza viszem és beletszem az akváriumba. mivel vízben él..

Haza hoztam benne is volt a vízben járkált úszkált is kicsit. most este ránéztem és azt vettem észre hogy felvan fordulva. a hátán feküdt és nem mozgott, kivettem a hálóval és elkezdett mozogni. most mit csináljak? nem való neki víz. pedig raktam egy fát is bele amin feltud menni levegőt venni. de van az akváriumba levegőztető is.

Linkelek egy képet.

[link]

#Rák. garnéla
2014. aug. 15. 21:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És mi lenne ha csak 15 cm vizet töltenél bele és tennél kimászónak egy nagy követ.
2014. aug. 16. 11:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem vedleni akart. Jól fedjed az akváriumodat mert a lehetetlen helyeken is kimásznak (legalábbis a tarisznyarákok).
2014. aug. 16. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!