Hogy a legjobb elhelyezni az akváriumban a fűtőt a szűrőt stb.?
Figyelt kérdés
Van erre vmi szabály?mit mi mellé,vagy mit nem szabad egymás mellé tenni?
2008. aug. 5. 12:04
1/4 anonim válasza:
nincs rá szabály. nekünk az oldalán van a hőmérő, és hátulegymás mellett a fűtő és a szűrő.
2/4 anonim válasza:
Szerintem sincs rá szabály. Nekünk az akvárium egyik oldalán hátul van a szűrő és a másik oldalán hátul a fűtő. A hőmérő pedig a szűrő mellett helyezkedik el. A halak sokat bujkálnak ezek körül és ha egymás mellett lenne a kettő szinte nem is látnánk a halakat :)
3/4 anonim válasza:
Én a fűtószálat az akvárium aljába tettem, a levegőztetőt pedig az akvárium sarkába.
4/4 anonim válasza:
Nekem rég volt már akváriumom, igaz, de akkor azt tanácsolták, hogy a fűtőt a levegőztető, vagy a szűrő közelébe kell helyezni, hogy mozgó, keringő vízben legyen, mert így egyenletesen fűti fel a vizet. A technika sokat fejlődött, de ez gondolom, megállja a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!