Nano halak mennyire beszerezhetők?
A legáltalánosabb talán az endler guppi, ami a legtöbb helyen kapható, de ha felhívogatod a boltokat, azzal a szöveggel, hogy téged 1-2 centis kishalak érdekelnének, nano akváriumba szeretnél venni valamit, hamar kiderül, hogy melyik boltba érdemes elmenni:
Milyen nano halakra gondolsz amúgy? Érdemes még az epet-be is benézni.
Ráadásul elég közel van a tropicalfish-hez, gyalog max. 5 perc.
1. Remek, a tropicalfisht régebbről ismerem. 3.: Háát, nem tudom, mind nagyon aranyos. 2 kis rajt szeretnék.
Mindenképpen olyan fajtát, amivel kezdőként jól boldogulok. Hány halacska a minimum, hogy jól érezzék magukat? Hány halat tehetek maximum (kb 45-50 literes az akváriumom)?
Szia!
Anno én is ekkorával kezdtem, nekem 2 gyönyörű kék bettám volt benne (nőstények, azok nem eszik meg egymást) és 5 rózsaszín dánió. Kb. 4 évig voltak meg és kétszer akkorák lettek, mint mikor megvettem őket! :)
Később majd te is rájössz - mint minden akvarista - hogy egy akvárium sosem lehet elég nagy... :D
Nagyon szép hobbi, sok sikert hozzá! ;)
Ja, és ezt az oldalt ajánlanám, anno én is itt olvasgattam, kérdezősködtem: akvarista.hu
Nagyon hasznos, akár még halakat is tudsz itt beszerezni + felveheted a debreceni akvaristákkal a kapcsolatot... ;)
Előző voltam.
A nano halakat legalább 10 fős csapatokban szabad tartani. Így a Te akváriumodba Én csak 1 fajtában gondolkodnék, de abból 10-12t raknék.
Nekem régebben Amanda lazacok voltak, szépek meg minden, csak félősek kicsit. Én inkább endler hímeket raknék. De amúgy a tropicalfish-ben megkérdezheted az eladókat is a nano halakkal kapcsolatban, tudom az eladók általában nem értenek annyira hozzájuk, de itt igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!