Búvóhely, kövek, dísztárgyak? Tudnátok linkelni ilyesmiket, miket érdemes?
Figyelt kérdés
Dísznek red moor pl, tudom. Van már két vasfám is egy korábbi akváriumból, most valami olyasmit szeretnék, amit ha beások a talajba, akkor barlangot képezzen, amibe el lehet bújni. Egyéb ötletek is érdekelnek2014. aug. 3. 09:19
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
egész jók, köszi
2014. aug. 3. 10:18
3/3 MCsperX válasza:
Szia!
Én egy kókuszdiót kalapáccsal addig ütöttem, amíg ketté nem vált, kiszedtem a belsejét, ráspollyal az éleket eldolgoztam. Szintén ráspollyal a törések mentén két oldalt csináltam két bejáratot, illetve a külsejét is kicsit eldolgoztam (rostokat eltávolítottam, bár úgy tapasztalom, hogy így könnyebben algásodik, mintha nem szedem le róla). A kókuszdió egyik oldalán van egy puhább kerek rész, ahol viszonylag könnyen megfúrható, azt lyukat kitágítottam, hogy azon keresztül is ki tudjanak úszni a halak. Így három bejárata van.
Mindegyik hal bele-bele úszik, de a betták szeretik a legjobban.
Nem azt mondom, hogy csúcs dekoratív, de megvan egy kókuszdió árából. itt egy két a hárombejáratosból:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!