Éjszaka cuppognak a coryk (nem tudom egy vagy több mert világosban abba hagyja azonnal). Normális ez? Nappal sosem csinálja a többi hal nem csinálja (nem pipál).
Valószínű kicsit erősebb a világításod a kelleténél, esetleg magasabb a hőfok, sok a növény, lehet csak az egyik, vagy lehet mindhárom ami az oxigén hiányt okozza.
Erősebb keringés kell, erősebb vízfelszín fodrozás, vagy ritkítani a növényzetet, vagy erősebben párologtatni pc ventilátorral a vizet.
Nappal a növények oxigént adnak a víznek és co2 fogyasztók, este viszont fordul, használják az oxigént plusz a nappal begyűjtött co2-t kiengedik.
A Corydorasra jellemző, hogy felmennek levegőért, a bél rendszerben tárolják, ha este sűrűsödik a csapkodás akkor az oxigén hiány a ludas.
Falra festetted az "ördögöt" nekem is elkezdtek este rohangálni levegőért, nem voltam álmos így az éjszaka közepén metszés, volt mit metszeni:)
Utána már nyugisak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!