Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Éjszaka cuppognak a coryk...

Éjszaka cuppognak a coryk (nem tudom egy vagy több mert világosban abba hagyja azonnal). Normális ez? Nappal sosem csinálja a többi hal nem csinálja (nem pipál).

Figyelt kérdés
Ez már a második este és elég hangos kis termete ellenére...
2014. aug. 1. 23:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy nem túl fiatalok legalább 3-4 éves példányok
2014. aug. 1. 23:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Valószínű kicsit erősebb a világításod a kelleténél, esetleg magasabb a hőfok, sok a növény, lehet csak az egyik, vagy lehet mindhárom ami az oxigén hiányt okozza.

Erősebb keringés kell, erősebb vízfelszín fodrozás, vagy ritkítani a növényzetet, vagy erősebben párologtatni pc ventilátorral a vizet.

Nappal a növények oxigént adnak a víznek és co2 fogyasztók, este viszont fordul, használják az oxigént plusz a nappal begyűjtött co2-t kiengedik.

A Corydorasra jellemző, hogy felmennek levegőért, a bél rendszerben tárolják, ha este sűrűsödik a csapkodás akkor az oxigén hiány a ludas.

2014. aug. 2. 08:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ írtok egy kis növényt mert tényleg sok de a vízfelszín szépen fodrozódik.
2014. aug. 3. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Falra festetted az "ördögöt" nekem is elkezdtek este rohangálni levegőért, nem voltam álmos így az éjszaka közepén metszés, volt mit metszeni:)

[link]

Utána már nyugisak voltak.

2014. aug. 4. 19:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Az szép adag :)
2014. aug. 4. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!