Miért halnak meg a halaim? Már 8 halam meghalt és nem tudom hogy miért.
Amíg nem vagy hajlandó válaszolni a feltett kérdésekre, nem fogsz választ kapni.
Szóval elölről:
A szűrő pontos típusa (nem a márkája) hogy milyen teljesítményű.
Milyen halak voltak benne, és melyikből mennyi.
Vízcseréket milyen időközönként csináltad, és mennyit cseréltél.
Gyakorlatilag a boltban tanácsolt akváriumokba természetes jelenség a halak pusztulása, a sera tanácsadó füzete papírcsákót hajtogatni jó, legyet csapkodni rövid.
A konkrét okra valószínű nem vagy kíváncsi, 26 kommentnél még nem árultad el a szűrő típust, a halak száma is rejtély.
Ha tovább pusztulnak, (bár a barátod megoldotta) kezd úgy, hogy válaszolsz a feltett kérdésekre, illetve leírsz mindent pontosan amit csinálsz az akva körül, minden gondozási műveletet, szerintem bárki kiszúrja majd, hogy mit csinálsz rosszul ami miatt pusztulnak a halaid, mert pusztulni fognak továbbra is az biztos.
Én nem válaszolok majd, türelmes vagyok de valószínű fel lehet szerelni a téli gumkat az autóra 300 komment körül mire elárulod milyen vízben takarítod szűrőt, vagy milyen ajzatod van, mivel etetsz, menyi vizet cserélsz hetente, mi a halak száma fajonként stb
Ha ezután válaszolsz valószínű akkor sem az adatokat, gondozást fogod mondani, hanem valami mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!