Hogyan lehet tartani édesvizi medúzát akváriumban?
Figyelt kérdés
Mivel lehet etetni?Megeszi a halakat,vagy a garnélákat?#édesvizimedúza
2014. júl. 27. 12:03
2/11 A kérdező kommentje:
Azt olvastam,hogy planktonnal lehet etetni.Van hátul 1 tavunk,ha abból minden nap öntenék az akváriumába a tóvízböl,akkor kapna planktont nem?
2014. júl. 27. 18:30
3/11 anonim válasza:
rakd a tóba :D am próbáld meg de még nem láttam ilyet akváriumban
4/11 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom akváriumba.
2014. júl. 27. 20:42
5/11 anonim válasza:
Beszerezni sem tudod.És nem eszi meg a halakat mivel 2-3centis :D Valószínűleg apró planktonnal táplálkozik de szerintem tóban nem maradna meg.
6/11 A kérdező kommentje:
De van egy,a barátom fgta egy tóban.Beleaktamey 10 l-es akváriumba,amibe raktam a kerti tunkbĺ vizet.
2014. júl. 28. 20:48
7/11 A kérdező kommentje:
tunkbĺ helyett tavunkból
2014. júl. 28. 20:49
8/11 anonim válasza:
Szerintem gömbakváriumba tedd, mert beszorul a sarokba.
Kör akvárium is jó, ha van. De azt nem tudom hogy fog életben maradni, mert a levegőztető sem jó neki, sapkája alá szorul a levegő és felemeli. A szűrő is odaszippantja, tehát ilyeneket nem kell tenni bele. Akkor csak cserélgesd a vizet, de nem hiszem hogy túl sokáig élve marad. Majd kiderül.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ majd szólok ha elpusztult.Még él
2014. júl. 29. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!