Hasvízkóros halat kíméletesen hogy lehetne elpusztítani?
Egy lazacom majdnem 100% hogy hasvízkóros. Hirtelen felfúvódott a hasa, és a pikkelyei is kiállnak... Kivettem a közös akváriumból, a többinek úgy látszik nincs baja, de azért kezelem őket is sera omnipurral, nehogy kipusztuljon mind.
Szóval most egy befőttesüvegben van, de nem tudom hogy nyírjam ki kíméletesen.. Valami tanács??
én gyerekkoromban anyámék kávédarálójját használta erre a célra... a másodperc tört része alatt kivégez egy halat... tudom szadista kisfiú voltam nem kell felhívni rá a figyelmemet...
sőt ha azt is hozzáteszem, hogy utána cukrot daráltam a kávédarálón, hogy kitisztítsam, majd beöntöttem a többi porcukor közé, reggelente pedig kuncogva néztem, ahogy apám a reggeli tejébe keveri :D ...
:D köszi! A kávédarálót azt hiszem meghagyom másnak...
Nem hiszem hogy meggyógyul, nagyon rosszul néz ki.
A jeges vizet próbálom meg. Köszönöm!!
Jaj de perverz vagy te halas-kávédarélós :DDDD
Hát...én eddigi életecskémben egyszer pucoltam halat. Élve kaptam rengeteget, közepeseket. Volt egy vaskos, fa nyelű késem, azzal becéloztam a tarkóját, vagy ha úgy tetszik, a feje hátsó részét, jól fejbe vágtam csórikákat és kezdődött a pucolás. Azonnal meghaltak. Szerintem többet szenvedtek a nagy tál vízben, míg a sorikra vártak.
Igen, de ez egy 2cm-es lazac. Díszhal. :)
És szerintem már a macska sem enné meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!