Egy 180-200 literes akváriumba mennyi és milyen halak javasolnátok?
Nagyon rossz az összeállításod. A törpe gömbhal nem való társasba, a betta és a vitorlás nem tűri egymást. Egyébként nemcsak a guppi, xifó és a dánió a díszhalak hanem a többi is, amelyeket felsoroltál.
A halakat itt kiválaszthatod és összeegyeztetheted az igényeiket: [link]
Hát igazából a méret miatt kérdeztem mert gondoltam elég tágasan lennének de köszönöm igazából. Egyébként tudom hogy nem csak azok a díszhalak, csak ezek jutottak eszembe.
Valami színes egyedi akaváriumot szeretnénk sokféle hallal, de majd akkor keresgélek inkább.
Köszike majd átgondoljuk akkor milyen halak lennének jók.
Pont ezért kérdezem mert első akváriumnak van egy hatalmas méretű és szeretnénk kis segétséget hozzá, hogy szép legyen sokféle de azért ne béna és persze jó legyen a halaknak is.
ucsó vagyok, ha nem raksz bele halat akkor sem lesz "béna" :) a berendezésen sok áll, és első akváriumként tudnod kell az alapokat, olvass sokat, sokan elrontják és mindenből vesznek néhányat és az gyakran a halaknak sem jó /kevés fajtárs, ageresszívabb fajok, más igények stb/ pl nézd meg őket, nekem van 10 ilyen halam és tényleg baromi csapatosak
http://www.youtube.com/watch?v=7j0GQHT4ULs
diszhal.info -n nézegess halakat, bár vannak nagyon ritkák is de ott sokmindent megtudsz róluk , a felszerelésed gondolom megvan, de kell ugyebár egypár világitás, külső és belső szűrés stb :) sok sikert és ténylegg olvassatok sokat a témában mert sok időt és pénzt spórolhattok meg vele, és megóvjátok magatokat a nagy kezdeti kudarcoktól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!