A mollyk hány napig terhesek?
Szia!
Nem tudom pontosan mert régen nekem is voltak halaim de már kimen a fejemből minden , de ha jól emlékszem 1 - 2 ritka esetben 3 hónap a terhesség de az télleg nagyon ritka.Úgy tudod megállapítani hogy terhes - e az adott állat hogy ott a hasa és a farka között alul van egy halvány szüre folt vagy lyuk vagy mi. Ez a folt minnél nagyobb és feketébb / sötétebb színű annál közelebb van a szülési időpont. Ne felejsd el különrakni az anyát mert a többiek meg is ehetik a piciket. Ha sok születik megpróbálhatsz átrakni egyett a nagyokhoz és ha nem eszik meg akkor a többitt is rakd át.
Én olyanról is halottam már hogy 5 hónapig volt:O:ODe olyanról is aki 2 hónap után szűltek:)Szóval ez nagyon változó:D Az előző válaszoló szerintem összetévesztette a halfajtákat ő nem a mollyra gondoltolt hanem arra a guppira szerintem:)
Nézzük el neki--->xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!