Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ahogy a mesékben a sellők...

Ahogy a mesékben a sellők úsznak, úgy lehet haladni a vízben?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy írjam le, aki már látott ilyen filmet-mesét, az tudja mire gondolok.

Csak úgy előre nyújtják a kezüket, és behullámoztatják a testüket és haladnak előre.

Én próbáltam már így "úszni" de csak vergődtem egy helyben. Egy ismerősöm meg kinevetett, hogy akkor biztos valamit rosszul csinálok, mert ő tud így úszni.

2014. júl. 1. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
2014. júl. 1. 20:05
 2/9 A kérdező kommentje:

De itt a filmben van a nőnek valami a lábán.

Én csak simán próbáltam.

2014. júl. 1. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Simán nem tudsz, békatalp kell hozzá.
2014. júl. 1. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:
2014. júl. 1. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk a sellőknek is van a "lábán" uszony :D

De amúgy delfinezésnek hívják, elég gyorsan lehet vele haladni. Van aki mellúszás kartempójával vegyíti.

2014. júl. 1. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
én úsztam uszonnyal, hát szerintem fárasztóbb mint anélkül, de lehet vele haladni persze.
2014. júl. 1. 21:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Pillangót még sosem próbáltam, mindenkitől azt hallottam, hogy azt nagyon nehéz megtanulni, de így tényleg hasonlít rá.
2014. júl. 1. 21:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha a két kezeddel egyszerre csapkodsz pillangóban, akkor a lábad automatikusan felveszi ezt a sellő mozdulatot. És ha a fejed kilóg akkor még levegőt is kapsz. Így pl:

https://www.youtube.com/watch?v=fmYzN973YL8

Ha tudsz úszni mellúszásban, ezt kb 5 perc alatt megtanulod, mert sokkal könnyebb szerintem.

2014. júl. 1. 22:18
 9/9 anonim válasza:
Én is tudok úgy úszni,és nem használtam békatalpat.De az nem elég ha a kezedet csak kinyújtod,azzal is kell hullámoznod,azt a ritmust veszi át a tested.
2015. máj. 28. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!