Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ha készítettünk egy kerti...

Ha készítettünk egy kerti tavat, milyen állatok jelenhetnek meg benne? És kb mennyi idő allat?

Figyelt kérdés
Ja és ha már itt tartok... Akkor 21 nagy (8-10 cm) és 1 kicsi fekete koiponty és 1 kicsi koi van benne... Mennyi szaporulat várható az idén? Köszönöm:D

2014. jún. 27. 21:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
*koi
2014. jún. 28. 09:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Az összes koi nagyra nő... Valamit benézhettél. Írd be google képkeresőe, h koi ponty, szinte csak nagy kapitális egyedeket hoz fel. Gondolom mindet Franciaországba fogták :)
2014. jún. 28. 17:12
 13/15 Platypus ***** válasza:

Kedves kérdező, képzeld már el mekkora egy 13 kilós ponty. De mivel a legtöbb kisebb, ezért kerestem neked pár durván 5 kilósat(ezt nem egy rendkívüli méret): [link]

[link]

[link]

Kicsit nagyobbak mint a te 10 centid. Egy 10 centis koi még épp csak kinőtte az óvodát. Kivéve persze ha rossz minőségű vízben van tartva és visszamarad a fejlődésben.

2014. jún. 28. 17:12
 14/15 dirtboy ***** válasza:

rengeteg kis apró valami élőlényeg megjelennek

nekem van

-csíkbogár /irtom ha elkapom/

-háton úszó poloska

-valahogy került bele pióca is /az irtásuk még nem lett megoldva/

-vannak békáim,kecskebékák,néha megjelennek aztán eltűnnek de szokott lenni unka is,a tó körül pedig este látni szép kis terepmintás varangyos békákat is.

-szitakötő /többnyire kék légivadász de néha látni széles hasú acsát is/nekem a kákák gyökérzetén kelnek ki

-csigákból is vannak tányércsigák,mocsári csigák

-tavi illetve folyami kagylóim is vannak

-tavasszal sok molnár poloska is szokott lenni

egyébként a koik 90cm -esre is megnőnek de van 100cm feletti példány is.

aranycompót ajánlom még neked,azok is szép halak,nekem van sima is és arany is valamint jövőhéten ha minden igaz egy új fajtát is sikerül beszereznem még pedig kék árnyaltú compót.

aranyhalakból is szerezz be minden félét,subunkin,oranda stb,de ragadj le a piros és fehér változatnál mert láttam már tavat amiben csak olyan volt.

2014. jún. 29. 21:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm<3 sokat segítettél, de köszönet mindenkinek:D
2014. júl. 2. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!