Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » SÜRGŐS! Mit eszik egy aquárium...

SÜRGŐS! Mit eszik egy aquáriumban tartott gekkó? a második: mit csináljak a baby guppikkal?

Figyelt kérdés
tegnap kaptam egy gekkót csak éppen akitől kaptam az nem kérdezte meg az eladót h mit esznek! a gekkó 1 aquáriumban van 30 hallal. ezzel együtt kaptam 4 nőstény és hím guppit! a guppik mind szülésközeli állapotban voltak, az egyik az éjjel megellett!! 4 baby guppim volt, de mostanra csak 3 maradt!!! nincs másik aquáriumom, ami most van azt karácsonyra kaptam!!! arra gondoltam hátha elfogadnák őket abban a boltban amiből vettük a guppit. természetesen nem kérnék értük pénzt, csak nem akarom h meghaljanak!!! :'( amúgy B.U.É.K!!!
2009. dec. 31. 11:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tedd a bébiket egy nagyobb befőttes üvegbe, mert a nagyobbak megeszik őket. Át csak akkor veszik őket, ha már elég nagyok. Jobb helyen pénzt is kaphatsz értük :D
2009. dec. 31. 12:06
 2/13 A kérdező kommentje:

ááááá ez naon jó ötlet

azonnal meg is csinálom

köszi -köszi

imádlak!!! :D ááááááá

2009. dec. 31. 12:20
 3/13 anonim ***** válasza:
Ebböl gyerek is lesz:D.Kérdezz utána mit eszik egy ujszülött kisember,és hogy mibe tartsd:D.Nem akarlak elkeseriteni,de az állatboltban nem sokat törődnek 3 db ujszülöttel,nincs hova tenni,max beteszik ők is a nagyokhoz,és végük...A gekkórol olvashatsz a neten.Keress rá a googleban.a guppykat meg hagyd a nagyban,a növények közt az erősebbek megmaradnak ha van elég búvóhely,ha nincs akkor majd legközelebb...vegyél egy 10literes aksit. amugy a 30halnak,ha kicsikröl beszélünk,már kéne egy legalább 100-200literes akvárium.és valamiért ugy gondolom hogy az első,amivel kezdesz ennél jóval kisebb.Hány literes?BUÉK
2009. dec. 31. 13:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Gekkó?? Nem gőte az a gekkó? Mert a gekkót nem lehet akváriumban tartani! De tényleg nem kötekedésből írom! És ha gőtéd van (sötétbarna színű, és piros foltos hasú?) akkor neki az akváriumban biztosítani kell egy kiülő részt, mert meg fog fulladni. Néha ki kell jönnie a vízből, ezért kell egy kis sziget, vagy valami, amire néha kiülhet!
2010. jan. 1. 12:13
 5/13 A kérdező kommentje:
akk gőte télleg lehet mert sötétbarna piros hassal és naon aranyos!! :) vettünk neki kukacot, mióta azt eszi naon jól érzi magát, van kimászója ilyen kis szigetféleség amin sütkérezhet, de furcsa mert ahol vettük gekkó volt kiírva és vízzel teli kimászó nélküli aquáriumban voltak, és fél óránként mentek levegőért. am 103 literes aquáriumom van, és 50 3cm-es hal elfér benne és nem aksi hanem aquárium -.- az aksi az akkumlátor.
2010. jan. 1. 18:51
 6/13 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezeket olvasd el, és mindent megtudsz a gőtéddel kapcsolatban!

2010. jan. 1. 20:10
 7/13 A kérdező kommentje:
ok köszi:)
2010. jan. 1. 20:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Am úgy gondoltam, h ma délután elmeek győrbe, és veszek neki egy 15 literes aqáriumot, meg egy párt! meg begyek aboltba ahol vettük őket, megmutatom nekik h ez nem gekkó hanem gőte! még ezt a netoldalt! chh.. ilyen f*szokat!! lehet h már meg is fulladtak ott bakk!
2010. jan. 2. 09:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól teszed, ha veszel neki külön akváriumot, meg egy párt! Jobban fogja magát szerintem úgy érezni! Sajnos néhány állatkereskedésben az eladóknak fogalmuk sincs alapvető dolgokról....:(
2010. jan. 2. 19:46
 10/13 A kérdező kommentje:
háát... igen már vettem neki és komolyan sokkal jobban érzi benne magát... chh..ilyet..:(
2010. jan. 7. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!