Ebihal-dánió probléma?
"Az ebihalat minden nagyobb hal megeszi, ami képes elkapni. Viszont ha hagyod őket kifejlődni, akkor ők is hatékonyan fellépnek a szúnyogok ellen.És mellesleg védett állatok."
Tavunkban rengeteg van, gondoltam megmentek belőlük párat, illetve nyomon követem a fejlődésüket, mert még sosem láttam ilyen, ezért behoztam kb 10 darabot a díszhalas akváriumba. Az ebihalak kb. fél centisek lehetnek most, és szerencsétlenségemre a zebra dániók rögtön felfalták a csapatot. Az ebihalaknak már mindegy, többiek maradnak a tóban, de a halaimnak nem lesz bajuk tőle? Meg tudják rendesen emészteni? Mert csak azt láttam hogy másodpercek alatt leküldik.
Azért én azt nem jelenteném ki ilyen nyugodtan, hogy nem lesz tőle bajuk. Nem tudni mit ettek meg a kis ebihalak a tóban, ami aztán az akváriumba majd a dániókba került.
De alapból magától az ebihaltól nem lehet bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!