Az egyik, a stendal halam szerintem bántja a törpe páncélosokat ezért azok sokat úszkálnak az aksi közepén vagy a felszín környékén. Ez lehetséges a stendal miatt? (többi lent)
Figyelt kérdés
A másik kérdés: a stendalnak kell fűtés? mivel zaklatja a többit előkészítettem neki az elfekvőben lévő kb 10 teres aksimat, amibe van szűrő és levegőztető de fűtés nincs.Vegyek bele? (a halat nem tudom visszavinni a boltba, kinyírni se akarom, szóval csak ez a megoldás maradt) az értelmes válaszokat előre is köszi2014. máj. 25. 16:58
1/5 Platypus válasza:
10 literben ki fogod nyírni a stendhal halat. Szűréssel is, pláne anélkül. Hirdesd meg akvarista fórumokon ingyen elvihetőnek. A páncélosok természetes reakciója hogy menekülnek, ahogyan a kötözködés is az a stendhal részéről.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor szerzek egy kicsit nagyobbat, de kell bele fűtés?
2014. máj. 25. 17:29
3/5 anonim válasza:
Nem kicsit nagyobb kell, hanem 200 literes. a stendhal hal kötekedős jószág, bármekkora helyen ilyen. azért pedig nem szép dolog kis akváriumba besuvasztani, mert nem szeretnéd eladni. Én is azt mondom, hogy érdemes lenne meghirdetni akvaristán.
4/5 A kérdező kommentje:
Külföldre hoztam, ezért nem tudom visszavinni és eladni/tùladni rajta.
2014. máj. 25. 17:36
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg külföldön is vannak apróhirdetési oldalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!