VAlami nem jó a házikészítésű co2 rendszeremen?
Az élesztőnek kell pár óra mire beindul, nem kezd el egyből erjedni.
Nézd meg az 1. flakont, hogy abból jön e a gáz, és ha az nem szelel a nyakánál, akkor kösd rá a következőt.
hja azt nem írtad.
Akkor nem adja ha ráteszed a porlasztót?
Milyen porlasztót használsz?
Levegőpumpához való bármilyen olcsó kis porlasztóval mennie kéne, ha nincs eltömődve. Fújjál bele, próbáld ki át tudsz e fújni rajta.
A CO2-höz való kerámiaporlasztóval soha nem fog menni, mert azon apróbb lyukak vannak, csak 5 bár nyomással indul be rendes palackkal, és a flakonban soha nem lesz akkora nyomás.
A CO2-höz való diffúzorok 1-1,5 baron már működnek, ezeket szokták használni az élesztős rendszerhez is. Egyedül az atomizernek kell olyan 2,5-3 bar. A levegőpumpához használatosak nem igazán alkalmasak CO2 beoldására, túl nagy bubikat csinál.
Ha mind a kettő adja a gázt akkor csak szelel valahol... Egyébként hova lenne az általuk termelt CO2?
Amit én vettem azt csak a palack tudta átfújni, én szájjal nem, és az volt a palackra írva hogy 5 bar.
A porlasztóra nem volt ráírva hogy hány báron indul be, de a kólásflakonnal meg se nyekkent.
Alaposan nézd át a szelelés dolgot, mert két palacknak csak úgy süvítenie kéne porlasztón át.
A palackok kemények? Ha nem, akkor tuti, hogy valahol ereszt. Ha nem a porlasztóna keresztül jön a gáz, valahol máshol muszáj, ha puhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!