Low-Budget akvárium?
Sziasztok, elég sok olvasás után szeretnék végre elindítani egy akváriumot. Mint a címben is van nem áldoznék sokat növény táp talajra pl.
Igénytelenebb strapabíróbb növényekkel rendezném be az akváriumot. Mivel tudnám őket mégis életben tartani? Ezek a kapszulák a gyökérhez nyomva mennyire jók? (Nyilván tudom, hogy a táptalajtól nőnek mint a dudva, a kapszula nem biztos hogy ugyanazt a hatást elérheti.)
Milyen aljzatot vegyek? Olvastam, hogy JBL Manado elég jó ilyen célra, de én azt komolyabb növényekhez gondolom/tam.
Lehet e az akváriumot klóros csapvízzel felönteni, növénytelepítéskor (indításkor)?
Ha megveszem a növényeket, kb. mennyi időt bírnak ki betelepítés nélkül? Jól gondolom, hogy akár napokat is?
Én már csináltam, hogy simán belenyomtam, 5 db, 54 literes akvába, egy algás pöce lett az egész, az összes növény tönkrement, teljes hipózás, ecetezés, restart.
Kell az agyag.
Már most is csináljam a heti részleges vízcserét? Ettől a rúdtól?
~15 liter 50 literben hetente elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!