Szerintetek megcsináljam?
Sok kezdők számára hasznos leírás van, de én valami olyan cikkre gondoltam, ahol részletesen végigvezetném, mit miért, hogyan, pontosan, számokkal, elmagyarázva, hogy mi kell egy akváriumhoz, mi miért nem jó, stb.
Tehát ti tudtok ilyen részletes leírásról?
Én google drive-ra tenném pl: [link]
Megbízható, bármikor tudod módosítani a txt tartalmát, le tudod tölteni a gépedre a pc alkalmazást így ha módosítasz rögtön szinkronizál a webes anyaggal.
Csak gmail e-mail cím kell hozzá, mehet több txt, lehet linkelni a kérdezőknek.
Ingyenes, sokkal megbízhatóbb mint az ingyenes weboldalak.
Már csak az ejt zavarba, hogy milyen logika szerint haladjak.
Ömlesztve a feltett kérdéseket, vagy logiksan végihaladva. Bár több munkával jár, de a 2. nak több az értelme.
Valami rendszert azért fel lehetne építeni, mint pl.
Ne tájékozódj boltban -> mekkora akváriumot érdemes és miért jobb a nagyobb -> mekkora helyen milyen a lehetőség -> hová rakjam -> milyen szűrést vegyek -> miért a nagy szűrőtérfogat az elsődleges -> mennyiben változtat a szűrő megválasztása a telepítés sűrűségén -> mit befolyásol a dekoráció színe -> halak előtti pár hetes járatás -> a klór negatív befolyása -> milyen világítás mekkora alternatívát kínál -> betelepítés körülményei -> ne vegyél hulladék tápot -> belsőszűrőtisztítás minimalizálásának szerepe -> ne ijedj meg az algától és ne nyúlj algairtóhoz -> így tovább, ha kihagytam valamit. Szerintem ennél tágabbra nem is feltétlenül kell nyújtani, a gyógyszerek szerepét a biológiára már átnyújthatod a mélyebbra ható cikkbe.
Amúgy tényleg ez a gond, hogy rengeteg leírás van, de valamiért még is minden nap látok ugyanolyan kérdéseket itt a gyakorin.
Nem tudom mi az oka, hogy nem olvassák el, mert túl sok, vagy nem értik, szerintem felteszek egy kérdést, hátha képet kapok.
Tehát ha csak nem értik, vagy túl hosszú, mindkettőn tudok segíteni, így lesz értelme.
Köszi a listát.
Hát igen, még visszakeresni is lusták.
De ha csak páran elolvassák, és megértik, már lesz értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!