Miért halnak meg a halaim?
Lehetséges, hogy a vízben van valami!
Cseréld le a vizet amiben most vannak!Lehet hogy ez a baj...
Hát ha mondjuk bővebben írnál na de mind egy.Lehet hogy hideg nekik a víz lehet hogy rossz a ph érték lehet hogy vírus van a vízben vagy a bennelévő kavicsban és növényben használj parakill-t az ilyen fertőző betegségek ellen.
Lehet ,hogy kevés nekik az oxigén.A nitrogén körforgásának hiánya.
Na akk. kezdjük ott hogy, 54 literes az aksi, levegőztető, világitás, fűtés.Ez hogy kb. 20halam döglött meg ez kb. 5-6hónap alatt történt. ebben a hónapban a kinduló létszám 8 volt. nyáron kb 16 db volt és őszre 3 maradt.ekkor volt 1 db xifó,4db. neinhal, kb. 6 db guppi, 1 gurámi, algaevő 2, páncélosharcsa 1,2 db rózsaszin zebradánió tisztogató 1. maradt őszre egy zebradánio,egy xifó de meghalt, 1 gurámi ő is meghalt!de xifó csak akkor halt meg mikor megvettük a következőket: 1 sziámi(már halott)2 vitorlás( ma már csak 1 él), 1 albino harcsa,és ennyi.ebben a hónapban vettünk a 1 vitorlást, a 1 gurámit, 2 algaevő, 2 páncélos harcsa(1 meghalt tegnap) ezeket az 1 vitorláshoz és a zebradánióhoz meg a sziámihoz vettük ami később meghalt.naponta 1-szer felvátva lemezes halkajával és vörösszúnoglárvával etetem.
benti akvárium most karácsonykor volt 1 éves.
Köszi szépen.Amit eddig leirtál azt mindet már megcsintem kivéve azt hogy kifőztem a talajt.meg fogom azt is csinálni!De nem vettem halomra a halakat mert amikor megdöglöttek akkor kb. 1-2 hónapra vettem a következőket!!!!
És köszi a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!