Nőstény guppimnak óriási hasa volt ezért külön tettem. Kb 5 perce volt külön és most az edény alján van valami sárga nagyon pici golyó, aminek a közepében egy sötét folt van. Azok majd a picik lesznek?
Hát, ha még nagy a hasa, reménykedhetsz, de őszintén megvallva, még nem találkoztam ilyesmivel.
Neten keress rá valahogy, olvass el több fórumot/írj be, hogy más tapasztalt-e már hasonlót.
De szerintem tedd külön, tegyél be neki növényeket is, hadd érezze biztonságban magát.
Lehet, hogy stresszes, és ezért nem engedi ki a kicsiket.
Várj még 1-2 napot, etesd rendesen, legyen megfelelő a víz hőmérséklete, legyen elég oxigén neki, aztán meglátod.
Többet nem nagyon tudsz tenni érte...
Még nagyobb lett a hasa :) Még a többiekkel van
Sajnos elpusztult 4 halam. Csak a guppikból nem pusztult el egy sem. Remélem lesznek picik.
Lettek kicsik?
Egyébként szerintem halva született az az egy kishalacska.
Ha erős fénynél megnézed a guppi hasát, látszanak benne a kicsik összepréselődve. És kb egy sárga labdát látsz egy fekete folttal. Az a bébi guppi :)
Nekem is most születtek, nagyon aranyosak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!