Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogy kerül csiga az akváriumba?

Qvashy kérdése:

Hogy kerül csiga az akváriumba?

Figyelt kérdés
Ma reggel hazaértem munkából, szokás szerint megnéztem az akváriumot, megetettem a halakat és az akvárium falán megláttam egy csigát. Hogy került oda? Mivel én egy darab csigát nem raktam bele, és a menyasszonyom sem.
2014. máj. 2. 08:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha vettetek bele növényt vagy halat, azzal is belekerülhetett.
2014. máj. 2. 08:25
 2/4 anonim ***** válasza:
A növényekkel gyakran bekerülnek apró vsigák, vagy csak peték, amik később kikelnek.
2014. máj. 2. 09:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenesetre irtsad ahogy tudod. Lesz több is. Sokkal több.
2014. máj. 2. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem minden akvába van csiga, két dolog befolyásolja a létszámukat, a zöld alga, barna alga menyisége, valamint túl etetés, esetleg az áramlattal mindenhova sodródó haltáp amit a halak nem esznek meg.

Ha jó a szűrés, kevés az ammónia, kevés alga van, jó haltápot használsz, akkor csiga sem lesz sok, friss akváriumoknál divat, hogy el lepik, utána lehet látni sok üres csigaházat az aljzaton. (ha minden oké elpusztulnak, kevesen lesznek)

2014. máj. 4. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!