Mit csináljak a guppival?
Figyelt kérdés
A nőstény guppimnak fekete a hasa alja,és meg van duzzadva ,szóval szerintem max. 2 nap és megszül.MOst külön raktam egy üvegbe(nem nevezném akváriumnak)ami kb 2-3 literes.Kibírja szerintetek benne ezt a 2 napot.Nem szeretném benn hagyni az akváriumba ,mert abba elég sok hal van és megennék szegény kis guppikat.2009. dec. 24. 12:53
11/13 anonim válasza:
Így előny lenne ,hogy sem az anya sem a picik nem fáznának meg.A 2 zacsit pedig egymába kéne tenni a kisebbet a nagyobba és a nagyobbikat jól meglyuggalni apró tűvel.A kicsin meg ollóval vágni megfelelő lyukakat mert a tűbökés nyoma bezáródhat na meg elég nagy tű kéne hozzá,hogy a kicsik áttférjenek.
12/13 anonim válasza:
Én vagyok az, aki a tenyésztő medencét javasolta...
Itt most ugye nem csak az anya érdekeit kell szem előtt tartani, hanem az ivadékokét is.
Az egy szál növényes témához meg még annyit fűznék hozzá, hogy 1-2 nap alatt egy növény nem nagyon tud alkalmazkodni a körülményekhez.
Erre a célra tesztet ajánlanék, de tudom, ez neked úgyis drága...
13/13 anonim válasza:
elég ha különrakod csak minenképp legyek benne növények hogy a kicsit el tudjanak bújni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!