A szűrőnek mindig működnie kell?
Figyelt kérdés
Az akváriumba a szűrő elég hangos és éjjelre kiszoktam húzni meg nap közbe néha mert a bettákat kicsit zavarja lehet ebből bajuk vagy a szűrőt amúgy is csak időközönként kell üzemeltetni?2014. ápr. 25. 10:47
11/14 anonim válasza:
Nagyon nem pénz kérdése, mert ha apukád most megtudja venni az akváriumot akkor minek kellett megvenned a halakat már ez előtt?Mert türelmetlen voltál! Elég lett volna 3 hét múlva megvenni a halakat. Azért meg ne haragudj meg, de ha nem tudsz fenntartani egy 30 literes akváriumot akkor nem neked való az akvarisztika, ennyi.
12/14 A kérdező kommentje:
nem a fenntartásával van a gond hanem kezdettel mikor mindent meg kell bele venni a halak pedig azért lettek most mert mikor az akváriumért megyünk utána még órákat fogunk autózni más okokból és nem szeretném órákig zacskóban cipelni őket a többi napokon pedig úgy végzek hogy a kisállatkereskedés már bezárna mire eljutnék oda és azért vettem tegnap mert olyan elintézni valóm volt amivel sikerült úgy végeznem hogy nyitva értem még a kereskedést
2014. ápr. 25. 12:52
13/14 anonim válasza:
1.A bettát nyugodtan utaztathatnád akár 4-5 órát semmi baja se lenne.
2. Az új akvárium beüzemelése előtt 3 hétig nem szabad halat telepítani, hanem járatni kell a szűrőt, FOLYAMATOSAN!!
Szóval ha apukád most hétvégén veszi meg a 30 literest akkor elég lett volna május közepén megvenned a halakat, vetted?
14/14 anonim válasza:
Vegyél egy másik szűrőt, mert mindig mennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!