112 literes akváriumba a következő halak telepíthető mennyiségére lennék kíváncsi?
Az akvárirum paraméterei: 112 literes akvárium, sok növény, JBL manado aljzat, Tetratec EX700-as külső szűrő, 2 liter Matrix-val, 1 liter Siporax-val, Purigennel.
Jelenleg van:
-16 db amanda lazac
-8 db petitella
-6 oto
-3 algázó géb
-pár csiga (sün, batman és zebra)
-kb 10 red cherry
Szeretnék még 8 neont bele. Szerintetek mehet? Ez a halmennyiség a petitellák kivételével gond nélkül futott a régebbi, 63 literesemben, az EX600-as Tetra szűrővel. Vízcsere, heti 30-40%.
Kiegészítés:
A petitellák nem petitellák, hanem vörösfejű pontylazacok, azaz hemigrammus bleheri-k!
Hőmérséklet tekintetében max a neon lóghat ki kicsit a sorból, ahogy nézem a vörösfejűknek, amandáknak és otok-nak kb egy az igényüket erre vonatkozóan.
Egyedszámra lehet, hogy soknak tűnik, de az amanda lazacok max 2 cm-re nőnek meg, mint ahogy nálam is 2 cm-sek már egy éve.
Ettől tartok én is, hogy szemre már túl sok színű lenne úgy. A petitellák már megvannak, pont a mozgékonyságuk miatt választottam őket. :)
Akkor azt hiszem nem lesz neon a meglévő 2 faj közé, hanem a petitellák számát bővítem 10re, a 8ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!