Van egy 64 literes akváriumom benne 3db kis aranyhal van benne kb 4-6 cm-sek. Többi lent?
Sziasztok !
Van egy 64 literes akváriumom benne 3db kis aranyhal, van fűtés de mivel azt olvastam hogy hidegvíz kedvelő halak levettem 18fokra magyarul szobahőmérsékleten vannak (20-22fok)az akvárium 2hétig ment hogy "beérelődjön" a víz 3élő és 3 mű növény is van benne a talaj egy kicsit vékony de sehol nem látszik az üveg. Világítás van de nem nagyon szoktam használni mert eléggé fényes helyen vannak (nappali, sok ablak) szűrő+ levegőztető vagy porlasztó (nem tudom minek nevezik pontosan) van. Eledel: jelenleg szárított vizibolha későbbre tervezek ha már egy kicsit nagyobbacskák lesznek a halak fagyasztott tubifexet is. Heti 1-szer a víz 1/3át kicserélve szerintetek elérhető-e, hogy szép kifejlett aranyhalak legyenek ?
Ez itt egy kifejlett oranda aranyhal. Tipikus akváriumi fajta, amire azt szokták mondani, kicsi marad. 64 literben megfordulni sem tudna. Szerinted ki tudna fejlődni?
Az aranyhalnak minimum 150literes akvárium szűkséges de ha nagyobb az sose gond :)
A szárított vízibolhát nem javaslom mert iszonyatos bélgyulladást eredményezhet.
Tehát a javaslataim : 1,Szerez egy 150-200 literes akváriumot 2, Ha nincs rá pénzed akkor cseréld el pl: guppyra 3, A szűrőberendezésről se ártana ha írnál bővebben de a külső szűrőt javaslom (Terméket nem reklámzok) de dobok egy linket azért [link] itt kedvedre tudsz majd válogatni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!