120l 17 hal sok?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 21:19
2/7 A kérdező kommentje:
1 Betta,2 Gyöngy guràmi,2 paradicsomhal,2 pici albìnò pàncélos harcsa,1 anci,1 ma csga,7 fàtyos ròzsâs màrna,2 càpamàrnaDE!!!Mielőtt csùnyàkat ìrnàtok a càpamàrnàkkal kapcsolatban még kicsik és még mielőtt megnőnének 35cm-re oda tudom adni ahol majd elférnek!De mìg jòl érzik magukat addig maradnak!
2014. ápr. 15. 21:53
3/7 A kérdező kommentje:
Bocs! 18! :) almacsigàt kifelejtettem!
2014. ápr. 15. 21:57
4/7 anonim 

válasza:

Szép kis álom, hogy így működik, hogy majd odaadod. Lehet sose fognak megnőni nálad. Lehet a stressztől, a vízminőségtől megdöglenek. Inkább addig vállj meg tőlük amíg kicsik. Nagyobb pédánynak nehezebb gazdát találni.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés!A halaimnak van helyük!Legyetek szívesek a kérdésre válaszolni! Köszönöm!
2014. ápr. 16. 19:04
6/7 A kérdező kommentje:
és miből gondolod hogy stresszesek?Én nem értem akinek akváriuma van az mind halgyilkos aki streszeli a halait?És direktbe meg akarja gyilkolni őket?Mindig nézem a vízminőséget!Hetente van részleges vízcsere aljzatporszívózással!Szóval NEM VAGYOK HALGYILKOS!!!!Épp ezért kérdeztem sok e a hal mennyisége ekkora akviban?
2014. ápr. 16. 19:07
7/7 YourDestiny 

válasza:

Szerintem arra célzott, hogy eleve meg se fogja közelíteni a 35 centimétert 120 literben, max. a felét, és megáll a fejlődésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!