Ez nagyon ronda? 4 aranyhal, két cápaharcsa 10 literbe jó?
https://www.youtube.com/watch?v=Lc2fPIJRIz8
Sajna nincs aranyhalam és cápaharcsám de ha már klikkeltél kritizálhatnád, csak pár neon van benne.
Csúf.
Aranyhal és cápaharcsa?!
Nem vagyok nagy szakértő de lehet a cápaharcsa megeheti az aranyhalakat.
,, de ha már klikkeltél kritizálhatnád" Neon?!
De hány lux-al világít?
Teszek még neont bele, a héten megyek akvarisztikába akkor veszek.
A világítás több lépcsőben van, reggel 900 lumen, utána 1800, majd 5600, utána lekapcsolgat estig. Az 5600 as rész arra az időre van állítva amikor a neonok elvonulnak pihenni, legalábbis előtte figyeltem mikor van ez.
15watt t8+15 watt t8+ 2x32 watt icon compakt 6400 kelvin.
Bocs az "4 aranyhal, két cápaharcsa 10 literbe jó" részért. Az aranyhalra mindenki klikkel.
Csak kíváncsi vagyok a téli unalom alatt mit sikerült kreálni, de eddig úgy néz ki nem lett valami jó az akva.
Mindenkinek ment a zöld kéz.
Nekem sem tetszik a háttér, de gyébként nagyon szép!
Agyfrászt kaptam a 10 literes aranyhalastól:DDD
Van némi alga, a növényeket nem zavarja szerencsére, sok helyen a javai látszik annak, sajnos a hátfal kifehéredett, becsúszott egy baki, műgyantás fekete lett volna eredetileg.
A kérdés igazából számomra azért volt fontos, hogy van vagy nincs értelme folytatnom ezt a hobbit, van minden másnap egy 14 órás éjszakai műszakom ott van időm mindenre többek között akvarisztikáról trécselni a neten.
Régebben tudtam jó akvákat csinálni, mostanába nem meg, reggel hazamegyek a melóból eldobom a gyereket a suliba, ugrok a traktorra délután háromig, utána uzsgyi a gyerekért, ha megjöttem irány a fóliasátor, metszés, kötözés, ez megy őszig.
Télen van időm akvarisztikázni, összeraktam, átformáltam összesen 6 darabot, mindegyiket olyanra, hogy ne keljen vele foglalkozni nyáron, itt a kezdőknek tudjak segíteni, esetleg illusztrálni, sajnos nem volt arra sem annyi idő mint szerettem volna.
Viszont ha nem jók akkor nincs értelme foglalkozni az egésszel, nem vagyok hiteles.
Összedobom a gárdát egy 500-as üvegbe.
A munkahelyen megkérdeztem ma, hozhatok egy Trabantot, veszek bele egy v6 bontott motort, nekirugaszkodok téli off roadra összeáll a verda, így elfoglalom magam.
Polszkiba már megvolt a v6, az unalmas lenne.
Legetek jók, B.Joci voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!