Szerintetek megéri felszedni a növényzetet, mert nem bírnak rendesen megkapaszkodni a Manado aljzatba és erre ráönteni valami finom szemcséjű aljzatot és arra vissza ültetni őket?
Ha van olyan halad ami az aljzatot nagyon túrja akkor a finom szemcséjűt felkavarhatja. Egyébként milyen vastagon van ez az aljzatod?
Nekem 2,5 centi folyami homokon van 2 centi zúzott kő, hogy a homokot és a növényeket is lefogja, így tuti a helyükön maradnak. Ráadásul szép is szerintem :)
Őszinte legyek még halak nincsenek benne, mert várom hogy a steril előtéri növényem elszaporodjon.
Az aljzat pedig csak táptalaj és a Manado kavics 5cm vastagon van.
Mert nekem olyan aljzat kéne ami rendesen megfogja ezeket a kis steril növényeket.
Ráadásul a homokba kész szenvedés ültetni, ha fel van töltve az akvárium. Csak felkavarod a homokot, és nem igazán tudod ténylegesen elültetni a növényt.
A barátnőmnek sóder van, és abba se marad meg jobban a növény, a halak mindig kikotorták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!