Kelendő a nyúlcsiga?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem ezeket a csigukat, de még csak egy van, hogy ne szaporodhassanak túl.
De ha lenne még pár, és szaporodnának akkor el tudnám adni a kicsiket?
A boltban 1.000 Ft egy darab.
2014. márc. 24. 21:11
1/4 anonim válasza:
ha tizet veszel az akváriumodba, akkor sem fognak túlszaporodni. ez nem a maláj tornyos, aki úton útfélen petézik. ezekálelevenszülők, és egyszerre rendkívül kis számú utóddal örvendeztetnek meg. ráadásul vált ivarúak, azaz nem hímnősek, mint pl. az éticsiga.
nekem 5 van az akváriumomban és még egyetlenegy utódot sem láttam eddig.
2/4 anonim válasza:
Nyúlcsigát éppen azért szoktak keresni, mert nem, vagy alig szaporodik. Nagyon nehéz hozzájutni, úgyhogy biztosan kelendő lenne.
3/4 anonim válasza:
Én vettem egyet, elbújt egy hétre és amikor kerestem, láttam hogy ketten vannak. Született egy gyereke. Szerintem azt szülte.
4/4 Platypus válasza:
A túlszaporulattól nem kell félned. Kell legalább 4-5 csiga, hogy biztosan legyen köztük egy pár, mivel lehetetlen felismerni melyik a hím és melyik a nőstény. Ráadásul kevés az utód és lassan nőnek. Kereslet igazán csak a színesebb változatokra van, mint a "poso orange". A sárgásszürke fajtákból nem fogsz meggazdagodni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!