Mi történik a halammal (hosszanti tengelye mentén forog) (endler guppi és többi lent)?
A halam ( a 8 közül egy) kezdetben furcsán viselkedett, nem nagyon evett és a talajon pihent nappal is, néha nagyon gyorsan ellökte magát egyik helyről a másikra, és ott megint megállt, nagyrészt nem csinált semmit. Ma úgy tűnik, az úszóhólyagjai felmondták a szolgálatot, hosszanti tengelye mentén is körbe-körbe forog, szerintem már nem tudja, hogy hogyan mozog, kiszedtem egy 5 literes külön befőttesüvegbe, de ott szűrés nélkül sokáig nem bírhatja, de így nem érintkezik a többi halammal.
Adatok:
54 liter
heti egy vízcsere, úgy 1/3-ad.
minden szint rendben, ellenőriztem
egyedül ez a hal mutatja a tüneteket
endler guppi, hím
hőfok: 25°C
és SÜRGŐS lenne, mert ha nem fertőző, visszatenném és megpróbálnám meggyógyítani az általatok javasolt módon...
menthetetlen esetben pedig tanácsot kérnék szenvedéseinek gyors és kíméletes bevégzéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!