Nagyon hosszú ideig lennének befőttes üvegben? Lesz valami komolyabb bajuk tőle?
Oxigén-csepp semmit se ér, de ha legalább 1 liter víz jut egy guppira simán bírják. Ha kevesebb tegyél be egy levegőztetőt.
A vizet semmiképp se cserélgetsd, sőt, a legjobb lenne, ha valami "nem friss", hanem állott ill. akváriumvízbe lennének a halak.
Nem lesz semmi bajuk.. a guppi az egyik legigénytelenebb fajta a világon.. bármilyen pocsolyában megélnek..
pl még anno a nyáron dolgoztam egy étterem mellett.. ott volt egy kis akváriuma az egyik pasasnak egy kb 10 literes volt.. tavaly nyáron megunta őket kiborította egy "kerti tóba" őket, ez kb egy mocsár volt.. és legutóbb amikor voltunk ott nemhogy túlélték, de nem tudom hány száz guppi lett belőle, és nem ám kicsik hanem vagy 6-7cmeresek.. és nem is etette őket.. Nem hittem volna hogy ott egy élőlény is kibírja..
Szóval visszatérve még ha a legkényesebb guppiról is lenne szó, minimum egy hetet simán kibír a befőttes üvegbe ha etetted.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!