Tudna v. ki segíteni abban, hogy hogyan érdemes egy sajnos eléggé ecsetalgás akváriumot totál újraindítani?
Nem jó:)
Ilyen szivacs van benne mint a nanomba hátul: [link]
Ebből beletetettem 3-at, benne van a gyári szivacs, benne van egy marék siporax, meg a gyári aktiv szén szűrőbe siporax mini, de Jbl előszűrő szivacsot is tömtem bele.
1 darab bővítő tok van a gyári állapothoz véve, abba majd két olcsó légpumpához való szivacs belemegy.
Ha takarítom lefotózom majd, szétugranak a szivacsok akkor egy közepes jénai tál szűrőanyag van benne most.
Bírja mert nagyon erős, sokat kell rajta fojtani, 3 hete megy, most esett vissza egy kicsit az áramlás.
Nálunk az akvárium vázaként szerepel, virág helyett pakolászok ide oda egyet.
A házban működik jelenleg 6, ebből az enyém 3.
Van egy 54 literesem, egy 75 literesem, és egy szekrénybe épített 200 literesem.
Ez a magas a kicsi 7 éves lányomé, meg a nano az asztalon is az övé.
A nagy lányomnak van egy 112 literes növényese, az ki van állítva egy fodrászathoz, abba nincsenek halak, talán indul vele pár helyen, addigra rak bele valami aprókat, majd egyezkedik a fotóssal, már ideges mert finisbe van.
Nekem ez a fő akvám, http://www.youtube.com/watch?v=p1fAae_rfzI én nem növényeskedem. Munkahelyemen van időm netezni, engedélyezett (jelenleg is) otthon szinte semmire nincs ha beindul a kertészeti szezon.
Télen akváriumozok, azzal foglalom el magam.
Ja kimaradt:) van még egy 112 literes abba vannak a törpe gurámik, de az nincs berendezve, csak rengeteg növény van beledobálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!