112l akváriumba tetratec ex700?
Pont két liter Siporax kell bele. Egyedül el elviszi, FAN nélkül, de így két-három havonta biztosan tisztíthatod. Ez belsővel lehet akár egy év.
Nálam anno 140 litert vitt egy gyenge légpumpával, oda kevés volt, mert 100-as hossza volt az akváriumnak. 80 centire elég lesz, ha fullon megy. Persze, ha teheted, akkor vedd az 1200-asat, de azt eleinte bőven kell majd szabályozni. Nekem van mindkettő, óriási a különbség, még a jóval nagyobb tartály ellenére is.
Légpumpa teljesen felesleges.
Nem muszáj pont alá, mehet a bútor mellé is, a fő, hogy lejjebb legyen a szűrő teteje az akvárium alapjánál.
1,5 méternél távolabb nem is tudod tenni, ugyanis 1,5 méteresek a csövek.
Ezt az elhelyezést nagyon gondold át.
Levegőbe van az egész, ha én betennék ebbe két kifejlett gurámit amik ha kergetik egymást hullámzik az egész, kikötne a padlón az akva.
Nagyobb takarításnál is szétszakadhat. Polifoam alátétet sem látok.
Sok mindent nem tudsz a vetemedéssel kezdeni. A fióknál látszik, hogy már óriási.
Vegyél elő egy karton dobozt, támaszd fel a két szélét, majd nyomkodd a doboz alját, ez van most nálad. Kb 3x nagyobb terhelés van a ragasztásokon, a front, az alsó üvegen mint kellene.
Most kb olyan mint ha egy 100kg-os ember áll az akváriumban ami a két szélén van feltámasztva, egy rossz mozdulat és kiszakad az alja.
Női komment:
Nem is baj, hogy nem marad ott, mert szerintem irtó furán néz ott ki. Akkor mutatna a tv szekrényen, a tv helyén jól, ha kb 3x ekkora lenne, de azt meg biztosan nem tartja meg a pozdorjabútor.
És nem bírom visszanyelni, és tényleg nem kekeckedésből mondom, de a könyv nem dísztárgy, ill. van, ami az, nálam is kint van a könyvesvitrinben egy 1886-os, csodálatos Petőfi kötet, de az más kategória.
Bocsbocsbocsbocsbocsbocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!