Garnélásnak ez milyen?
Három hete raktam össze, a fa kikerült, nagyon színezett.
14 liter, 13 watt pilács, 2 tubus pillanat ragasztó, bazalt kövek, ecetezett, főzött, rostált sóder.
30 darab érett siporax karika, érett víz, szivacs szűrő.
Ragasztott gömb moha, javai moha, tavi tündér hínár, H.m.
Lakók : 6 darab red cerry, beszorult 10 csiga.
Vízcsere heti 5 liter.
Tápozás heti 5 csepp profito, 5 csepp Aquatic Nature Aqua Plant
10.000ft volt a keret, pont belefért, 7/L ajándéka lett.

Köszi a dicséreteket:)
A garnikat bal oldalon a szivacs szűrő mellett etetem, reggel már rohannak oda, ha lemezest kapnak azt is két ujjal a víz alá merítem úgy engedem el, mindig ugyanoda esik.
Amíg esznek tudok alakítani rajta, esetleg metszeni, nem hatja meg őket, a fa 3 éve ázik, mopani vasfa, a ph értéket is vitte lefelé, ma lehet nézek kisebb red moort.
Nem akartam hozzá nyúlni nagyon, mostanra beérett rendesen a garnik azonnal belekerültek 3 hete, vedlenek folyamatosan, bélpoklos gárda, lehet alakitok egy kicsit rajta.
Eddig semmi nem volt vele csinálva a fa kivételén kívül, egyszer tarlóra metszettem a tündér hínárt, két hetente azt muszáj.

Kicsit átrendeztem, kapott fákat, szint különbséget.
A garnikat nem hatotta meg a matatás, ettek közbe a bal oldalon.
....................
"Vizesen lehet ragasztani a növényeket?"
Száraz kő, száraz fa, rá a pillanat ragasztó, rá vizes moha, azonnal megköt, víz alá meríted, áztatod fél órát és mehet az akvába.
Nem irtok semmit, ennyire elszúrtam ? :(
Csináljam vissza?
Videón ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=C38sA9uy-4k
Valami kard füvet tetettem be a jobb oldalra, pár nap alatt már meg is indult.

Végül is igazad van.
Van egy ecsetem, azzal át tologattam még kedd reggel a tündér hínárt, délutánig fölé tettem 26 watt plusz fényt kapott extra tápot is, 40 watt / 14 liter helyre pofozta.
Kap még ma egy tuningot és takarja teljesen a szűrőt.
Hátfalnál az a nehézkes, hogy nagyon lapos kell, és nincs mód áztatni ezért egy szolid gumi lesz.
Hajlékony és ollóval vágható kell, így polifoam, rá silicone-no + víz+ savazott sóder keveréke került.
Most este meg is csináltam munkahelyen, még le kell vágni a polifoamot a hátuljáról, meg kötött szépen.
Ilyen gyűrhető gumi lett, matt és rücskös.
Csak sejtelmesen fog látszódni, a lényeg, hogy ne legyen vastag, és ne keljen agyon ragasztani, hogy benn maradjon.
De lehet csak simán mögé ragasztom, jó vékony lesz, nem zavaró a vastagsága.
Viszont a világítás kevés, nem tudom bevilágítani, semmi így az 1 wpl, kell majd vennem még egy csíptetős lámpát 26 watt már elég lesz.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!