Szerintetek jó azelrendezés?
alga evő hal?
esetleg almacsiga? valamennyit azis eltakarít :)
vagy kiszedsz belőle mindent kivéve azokat a dolgokat amin alga van.
Ha kavicson van alga akkor rakd bele egy tálba és sósavval mosd át! Csak utánna alaposan öblítsd ki!
algaevő hal nem mehet 15 literbe, almacsiga nem takarít el semennyit.
zebracsigát rakj bele, de túl sok a világítás, ezért jöhetett elő.
Ne haragudj, de őszinte leszek:
Szerintem kezd elölről. Nem szép az akváriumod, sőt.
Nagyon ronda az aljzat, ha tudsz fordíts rá 1-2 ezer forintot valami szép, minőségi aljzatra, teljesen más lesz a végeredmény. Mindenképpen tegyél háttérképet az akvárium mögé, ha mást nem, egy fekete kartont.
A növények ültetésénél figyelj arra, hogy a kisnövésűek kerüljenek elölre, a nagyok hátra, és minden harmonikus kompozícióban áljon.
A talajt hátulról előre lejtesd, tehát hátul magasabban legyen, elöl pedig egészen alacsonyan.
Nézegess képeket a neten, nagyon sokat lehet belőlük tanulni.
Ilyen pici aksiba ne tegyél halat, azt csak 30 litertől szabad, valóban inkább csigát válassz, a zebracsigu azért is jó döntés, mert édesvízben nem szaporodik. (Ilyen még a süncsiga is, egyébként)
Úgyhogy, most kiveheted a növényeket, kézzel lemoshatod az algát, legalább ez megoldódik.:)
Jó szívvel írtam, amit írtam, ne bántásnak vedd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!